Skip to content

Opleiding voor een baan

U bent geïnteresseerd in een beroep in de technologische industrie! IEn dat zijn er heel wat. VU wilt graag werken in deze sector en daarvoor een vak leren. U hebt professionele ervaring, maar misschien wilt u graag van richting veranderen.

Ons opleidingsaanbod is toegankelijk voor elk persoonlijk project, gericht op een kwalificerende opleiding. De technologische industrie is enorm groot. Onze opleidingen worden daarom zo georganiseerd dat het voor u makkelijker wordt om te kiezen.

Het volgen van een professionele opleiding betekent het betreden van een kwalificatietraject dat wat betreft duur en inhoud coherent is. Het programma is gestructureerd rond verschillende modules die worden gegeven door een ploeg van deskundige lesgevers. U profiteert ook van onze pedagogische opvolging zodat de evolutie van uw persoonlijk project goed opgevolgd wordt.

 

INSTALLATIE & ONDERHOUD

STUDIEBUREAU

Hoe inschrijven?

Voor deelname aan de opleiding is het verplicht om deel te nemen aan een informatie- en testsessie. Om deel te nemen aan een geadverteerde sessie, is het noodzakelijk om een ​​uitnodiging te verkrijgen. Als je aan de toelatingseisen voldoet, kun je deze aanvragen op de onderstaande plaatsen.

E-mail

Online

registratie is toegankelijk voor aangesloten leden van Dorifor.
klik hier om lid te worden

Actiris-agentschap

In een Actiris-agentschap, door telefonisch een afspraak te maken op het gratis nummer
0800 35 123

Beroepenpunt

Sterrenkundelaan 14, 1210 Brussel (metro Madou)

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16h, donderdag van 13u30 tot 19u (tot 16u tijdens de schoolvakanties).

In juli en augustus tot 15u30.

This site is registered on wpml.org as a development site.